tijdschrift voor jou

Stap 4. Materiaal versturen

  • Klaar met materiaal verzamelen? Dan stuur je het hele pakket naar mij toe. Dat kan per post of per mail. Voor grote (hoeveelheden) bestanden gebruik je Wetransfer of een soortgelijke dienst. Stuur je bestanden naar annemarie@tijdschriftvoorjou.nl .
  • Ik kan ook bij je langskomen. Dan gaan we aan jouw keukentafel zitten en we bekijken samen welke bijdragen, foto’s, oude brieven en ansichtkaarten in het tijdschrift komen.
  • Een derde mogelijkheid is dat de deelnemers hun bijdragen zelf mailen naar Tijdschrift voor jou. Dat kan ook: naar annemarie@tijdschriftvoorjou.nl, onder vermelding van de projectnaam.

Zodra ik alles binnen heb, ga ik aan de slag om er een prachtig persoonlijk tijdschrift van te maken. Voordat het tijdschrift definitief gedrukt wordt, laat ik je een proefversie zien. Dan kunnen we altijd nog dingen aanpassen.

Doorlooptijd

De doorlooptijd is afhankelijk van het aantal pagina’s, de oplage en de productie (tijdschrift of glossy). De bijdragen moeten (in overleg) vier tot zes weken voor de feestdag in mijn bezit zijn. Dan heb je het magazine op tijd in de bus.