tijdschrift voor jou

Hoe kan ik de bestanden aanleveren?

Je kunt je bijdragen mailen naar annemarie@tijdschriftvoorjou.nl . Voor grotere hoeveelheden gebruik je Wetransfer of een soortgelijke dienst. Teksten kun je het best aanleveren als word-bestand, foto’s als jpg-bestand. Je kunt ook zelf een mooie pagina opmaken met tekst en beeld en de pagina opslaan als een pdf-bestand.

Kan dat ook per post?

Ja, dat kan. Neem contact met me op via het contactformulier.

Ik ben niet handig met een computer, wat nu?

Dat geeft niets. Geschreven teksten kan ik overtypen of scannen. Het staat juist heel leuk in een tijdschrift, zo’n handgeschreven brief! Ook originele foto’s of tekeningen kan ik voor je scannen.

Hoe wordt het tijdschrift gedrukt?

Ik heb goede contacten met een professionele drukker, die een kwalitatief hoogstaand tijdschrift voor je maakt. Ik kan er zo naar binnen lopen als ik iets wil oplossen voor jou. Vanaf 36 pagina’s kun je kiezen voor een glossy uitvoering, een tijdschrift met een matte of glanzende cover en een chique uitstraling.

Wanneer moet ik alles aanleveren?

De bijdragen moeten vier weken voor de feestdag in mijn bezit zijn. Dan heb jij je tijdschrift op tijd in de bus.

Hoe kom ik aan inspiratie?

Om je tijdschrift gevarieerd en compleet te maken, kun je denken aan rubrieken die ook in ‘echte’ tijdschriften gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld recepten, horoscopen, columns en reisverslagen. Blader eens door de voorbeelden op deze site.

Nog meer vragen?

Contact