tijdschrift voor jou

Annemarie voor jou

20131113 Annemarie-12klIk ben Annemarie Boumans en ik werkte onder andere als zelfstandig ondernemer, bij de Rabobank en Einder Communicatie. Nu maak ik met veel plezier persoonlijke tijdschriften. Behalve het Grafisch Lyceum volgde ik de opleiding MO Nederlands. Dat is handig, want ik kan je dus ook helpen met je teksten.

Wezenlijk contact met mensen inspireert mij. Ik ben nieuwsgierig en betrokken. Ik luister graag naar levensverhalen. En bovenal hou ik ervan om mooie dingen te maken. Als ik niet voor jou aan het werk ben, zing ik in een koor of wandel ik door de polder in de buurt van mijn woonplaats Nijmegen.

Wil je ook graag mijn hulp bij zo’n mooi tijdschrift? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

foto: Paul ten Broeke